ISPARTA / MERKEZ - Mürşide Ermumcu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

Şehitlerimizi rahmetle andığımız 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıldönümünde okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu program, çok amaçlı salonumuzda ilgiyle izlendi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Şbt

Okulumuz öğretmenlerinden Osman KOZLUCA ''Justice and Equality in Europe'' etwinning proje kurucusu olarak etkinliğe başlamıştır. Projede 23 okul aktif olarak çalışmaktadır.  Proje Ortakları ise 13 'ü yabancı okul ,10 'u ise ülkemizdeki farkli illerdeki okullar katılmaktadır.

Şbt

Okulumuz öğretmenlerinden Osman Kozluca ve Nebiye Demirci "Spreading sunshine daily: A Ray of kindness in every day" E-Twinning projesini başlattılar.

Ock

Etkinlik haftası süresince öğrencilerimiz farklı etkinliklere katıldılar. Müdür yardımcımız Kenan BIÇAKLI hocamızın sunumu ile geleneksel Türk okçuluğunu tanıyıp ok atışı deneyimi yaşadılar. Beden eğitimi öğretmenimiz Fatma GEDİZ hocamızın hazırladığı parkurda arkadaşlarıyla yarıştılar.

Ock

Dönem sonu etkinlik haftası kapsaminda Müdür Yardımcımız Yakup DERMAN hocamızın düzenlediği bilgi yarışmasında 11-C sınıfından FURKAN TEKELİ 1. olmustur. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Kas

Okulumuzda yangın tatbikatı yapıldı. Yangın alarmı ile gerçekleştirilen tahliyenin ardından Isparta İtfaiyesi personelleri öğrencilere deprem ve yangın anlarında yapılması gerekenler hakkında bilgiler verdi. Okulumuz yangın söndürme ekibine yangın tüpü kullanımına yönelik tatbikat yaptırıldı.

Kas

Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarız.

Kas

"MIT MATHEMATIK EUROPA ERKUNDEN " ETWINNIG PROJESİ LOGO YARIŞMASINDA OKULUMUZ 1. OLMUŞTUR.

Kas

Ulusal kalite etiketi ödülü kazanan projemizi okul müdürümüz öğrencileri makamında ağırladı.

Kas

Atamızı okulumuz çok amaçlı salonunda öğrencilerimizin hazırlamış olduğu programla andık.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı okulumuz çok amaçlı salonunda 31 Ekim Salı günü çoşkuyla kutladık. Cumhuriyetin 100. yılı sebebiyle daha bir gururla kutladığımız bayramı okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı programı izleyerek tamamladık.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılını tüm yurtta olduğu gibi memleketimizde de coşkuyla kutladık.

Ekm

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 22.10.2023 Pazar günü okulumuz çok amaçlı salonunda yapıldı. Toplantının ardından öğretmen veli görüşmeleri sınıflarda gerçekleştirildi.