ISPARTA / MERKEZ - Mürşide Ermumcu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ekm

Okulumuz öğretmeni Osman Kozluca E-Twinning projemizin kurucusu ve yürütücüsüdür.

Ekm

Okulumuz İngilizce öğretmeni Hilal YİĞİT'in yürüttüğü 8 Türk, 8 yabancı ortaklı 'LinguAIfriend' adlı e Twinning projemiz öğrencilerimizin katılımıyla başlamıştır. Projemiz dil öğreniminde yapay zeka  konusunu ele almaktadır. Proje detaylarını görüşmek amacıyla ilk toplantı yapılmıştır.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı kapsamında Süleyman Demirel Eğitim Kompleksi içerisinde kompleks okullarının dahil olduğu 100 ağaç dikme etkinliğine öğrencilerimizle katılım sağlanmış ve fidan dikimi gerçekleştirilmiştir.

Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılına okulumuz çok amaçlı salonunda Milli Eğitim Bakanımız Yusuf TEKİN 'in canlı olarak sunulan konuşmasını dinleyip ardından Öğretmenler Kurulu Toplantısı yaparak başladık. Yeni eğitim-öğretim yılının öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, tüm milli eğitim personeli ve milletimiz için hayrlı ve uğurlu olmasını diliyor, öğrencilerimizden yüksek başarılar bekliyoruz.

Ekm

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği ve Sınıf Veli Toplantıları bütün öğretmenlerimizin katılımıyla 23.10.2022 tarihinde okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi.

Ağu

Okulumuz pansiyonunda kalmak isteyen öğrencilerimizin aşağıda belirtilen hususlara dikkat ederek başvuru işlemlerini yapması önemle rica olunur.