ISPARTA / MERKEZ - Mürşide Ermumcu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

2. Dönem 1. yazılılar 25 Mart 2024 Pazartesi başlayıp 05 Nisan 2024 Cuma günü son bulacaktır.

Yazılı tarihlerini aşağıdaki linkten görebilirsiniz. Öğrencilerimize sınavlarında başarılar dileriz.

Ock

Şubat dönemi sorumluluk sınavı programı belirlendi. Buna göre sınav programı 6 Şubat Salı günü başlayıp 15 Şubat Perşembe günü tamamlanacaktır.

Aşağıdaki linklerden sınav programına ve öğrencilerimizin hangi derslerden sorumlu olduklarını gösterir öğrenci listesine ulaşabilirsiniz. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ock

Enerji verimliliği ile ilgili bilgilendirme görsellerine ve videolarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Ara

1. Dönem 2. sınav takvimi belirlendi. Sınav takvimine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Uygulamalı derslerin sınavları haftalık çizelgenin alt tarafında ayrıca belirtilmiştir.

Öğrencilerimize sınavlarında başarılar dileriz.

Ara

Sorumluluk sınavı ile ilgili bilgiye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Ekm

1. Dönem 1. Sınavlar 30 Ekim 2023 Pazartesi günü başlayıp, 9 Kasım 2023 Perşembe günü son bulacaktır. Öğrencilerimize sınavlarında başarılar dileriz. Sınav takvimine aşağıdaki linkten uluşabilirsiniz.

Ekm

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı "Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı" 22.10.2023 Pazar Günü Saat 10:00 da okulumuz çok amaçlı salonunda yapılacaktır.

Ekm

Öğretmenlerimizle görüşme yapmak için okulumuzu 246 232 6015  nolu telefondan arayarak öğretmenlerimizden randevu alabilirsiniz.

Aşağıda öğretmenlerimiz ile görüşme yapılabilecek uygun gün ve saatlerin olduğu çizelgeyi görebilirsiniz.